ΜΟΥΣΙΚΗ : Χρόνια πολλά στη Ρομίνα Πάουερ, το είδωλο των παιδικών μας χρόνων…

by Makedonia Press
1292 views

ΤΟΥ : ΚΩΣΤΑ ΜΠΛΙΑΤΚΑ

Χρόνια πολλά στη Ρομίνα Πάουερ, το είδωλο των παιδικών μας χρόνων, των ταινιών της μαζί με τον Αλμπάνο, του ”Ίο Ντι Νότε” και του ”Μπιάνκα Ντι Λούνα” τότε και του ”Φελιτσιτά” πολύ αργότερα…
Η φωτογραφία μου με το ζεύγος είναι από συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη το 1992. Είχαν τραγουδήσει στο Παλέ Ντε Σπορ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τραγουδιού στο τιμητικό πρόγραμμα.

Η αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρομίνα Πάουερ, κόρη του μυθικού ηθοποιού του Χόλιγουντ του ’40 Τάϋρον Πάουερ και της μεξικάνας ηθοποιού Λίντα Κρίστιαν, γεννήθηκε στο Λος Άντζελες στις 2 Οκτωβρίου του 1951.
Έζησε χρόνια στην Ιταλία δημιουργώντας με τον σύντροφό της Αλμπανο το πιο πετυχημένο ντουέτο τραγουδιού στη γειτονική χώρα.
Ο γάμος τους κλονίστηκε και διαλύθυκε μετά το σοκ από την εξαφάνιση το 1994 της 24χρονης τότε, κόρης τους Ιλένια που ακόμα θεωρείται αγνοούμενη και πιθανότατα, δυστυχώς, δεν είναι στη ζωή..
Από 2015 Αλμπάνο και Ρομίνα έκαναν σποραδικά κοινές εμφανίσεις σε συναυλίες ύστερα από απαίτηση μυριάδων φίλων τους επί χρόνια….’

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: