ΕΡΩΤΑΣ : 27 χρόνια γάμου έκλεισαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα και ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην σύζυγό του.

by Makedonia Press
1365 views

27 χρόνια γάμου έκλεισαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα και ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην σύζυγό του. «Ερωτοχτυπημένοι» οι Ομπάμα -Το τρυφερό μήνυμα του Μπαράκ, η playlist που του αφιέρωσε η Μισέλ
Ο 58χρονος Μπαράκ Ομπάμα και η 55χρονη Μισέλ παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου 1192. Το διάσημο ζευγάρι, που περνά ξένοιαστες στιγμές μετά το τέλος της 8ετούς προεδρικής θητείας του Ομπάμα, θέλησαν να ευχηθούν ο ένας στον άλλον μέσω Twitter και Instagram με ρομαντικές φωτογραφίες και τρυφερά μηνύματα.
Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα στα πρώτα χρόνια του γάμου τους
Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα στα πρώτα χρόνια του γάμου τους
Το τρυφερό μήνυμα του Ομπάμα και η αναφορά στους Beatles
Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αποκάλεσε την σύζυγό του babe, η Μισέλ Ομπάμα έγραψε για το πώς νιώθει ακόμη όλη αυτή την μαγεία, μετά από τόσα χρόνια που είναι παντρεμένοι. Συγκεκριμένα, ο Μπαράκ Ομπάμα ανάρτησε μια φωτογραφία που φαίνεται πως έχει τραβηχτεί από κάποιο ταξίδι τους στην Αφρική.
Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή τα 27 χρόνια γάμου
Οι δυο τους εικονίζονται από πίσω κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα, με την Μισέλ Ομπάμα να έχει τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από τον σύζυγό της και το κεφάλι της να ακουμπάς τρυφερά στον ώμο του. Στο μήνυμά του γράφει: «Όπως είπαν και οι Beatles: Γίνεται καλύτερα με την πάροδο του χρόνου. Σ’ ευχαριστώ babe για τα απίθανα 27 χρόνια!» έγραψε.

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή τα 27 χρόνια γάμου

«Μου υποσχέθηκε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια και τα κατάφερε» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα
Λιγότερο από μία ώρα αργότερα, έκανε και η Μισέλ Ομπάμα την δική της ανάρτηση. Στην φωτογραφία που ανέβασε, το ζευγάρι εικονίζεται σε μια βεράντα κοντά σε κάτι που μοιάζει με λίμνη, με ένα ακόμη ηλιοβασίλεμα στο φόντο. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «27 χρόνια πριν, αυτός ο τύπος μου υποσχέθηκε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Θα έλεγα ότι τα κατάφερε. Στο επόμενο, λοιπόν, κεφάλαιό μας όπου είμαστε πλέον οι δύο μας (αναφερόμενη στο γεγονός ότι και οι δύο κόρες τους πλέον είναι στο πανεπιστήμιο) για να ανακαλύψουμε τι θα έρθει – ενώ παράλληλα νιώθοντας όλη αυτή την μαγεία που μας έφερε κοντά όλα αυτά τα χρόνια. Ευτυχισμένη επέτειο, Μπαράκ».Η φωτογραφία που πόσταρε η Μισέλ Ομπάμα για τα 27 χρόνια γάμου της με τον Μπαράκ
Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι μοιράζονται τρυφερά μηνύματα σε ειδικές περιπτώσεις όπως στην Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το 2018, που η Μισέλ δημοσίευσε ένα playlist με ερωτικά τραγούδια και ο Μπαράκ Ομπάμα απάντησε με μια τρυφερή φωτογραφία τους και το μήνυμα: «Κάνεις κάθε ημέρα και κάθε μέρος καλύτερο».

Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα σε ένα μπαλκόνι δίπλα σε μια λίμνη

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: