Τοπικά : Η Βίκυ Εξαδάκτυλου αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα την ερχόμενη περίοδο στο Δήμο Νάουσα

by Makedonia Press
1288 views

Η Βίκυ Εξαδάκτυλου αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα την ερχόμενη περίοδο στο Δήμο Νάουσας – Βιογραφικό

Στην επιλογή του γενικού γραμματέα του Δήμου Η.Π. Νάουσας καταλήξαμε έπειτα από πολλές προτάσεις και σκέψεις.

Με βάση αναπτυξιακά κριτήρια και μόνο, καταλήξαμε στο πρόσωπο της Βίκυς Εξαδακτύλου η οποία αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα την ερχόμενη περίοδο.

Η κα Εξαδακτύλου ως γραμματέας του Δήμου Χαλκηδόνας είχε συνεισφέρει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην διεκδίκηση και διαχείριση αναπτυξιακών προγραμμάτων, ενώ οι γνώσεις της σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, δημόσιων οικονομικών και περιβάλλοντος αποτελούν ζητούμενα εφόδια που αναζητούσαμε στο πρόσωπο του νέου γραμματέα του Δήμου.

Η περίοδος μικροπολιτικών επιλογών, σε θέσεις ευθύνης, έχει περάσει ανεπιστρεπτί από τα κοινά του Δήμου μας και δεν ταιριάζει με την κουλτούρα και το μοντέλο διοίκησης που έμπρακτα επιλέγουμε.

Με εκτίμηση,

Νικόλας Καρανικόλας

Εκλεγμένος Δήμαρχος Δήμου Η.Π. Νάουσας

 

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Νέας Γραμματέας του Δήμου Η.Π. Νάουσας

Παρασκευή (Βίκυ) Εξαδακτύλου.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17/3/1986.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει δύο μεταπτυχιακά με εξειδίκευση στην Κλιματική Αλλαγή (Α.Π.Θ.) και την Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με μεθόδους βελτίωσης της ποιότητας στη Δημόσια Διοίκηση Δ.Π.Ε., αντίστοιχα.

Επιδεικνύει αξιόλογο επιστημονικό και ερευνητικό έργο που περιλαμβάνει δημοσιεύσεις καθώς επίσης διακρίσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει έντονη δράση και μεγάλη συμμετοχή σε σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν στη Δημόσια Διοίκηση, την αναζήτηση και διεκδίκηση Ευρωπαϊκών και αναπτυξιακών προγραμμάτων, τη προετοιμασία εσωτερικού ελέγχου, τη διαχείριση αειφόρου ενέργειας και τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, την οργάνωση και διοίκηση επιχειρησιακού/στρατηγικού σχεδιασμού. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά, διαθέτει άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ είναι και εθελόντρια πυροσβέστης.

Από το 2011 δραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και από το 2015 είναι Γενική Γραμματέας στο Δήμο Χαλκηδόνος, ενώ θεωρείται ότι είναι εκ των αποτελεσματικότερων τεχνοκρατών και στελεχών της γενιάς της.

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: