ΣΟΚ : Πατέρας και κόρη πνίγηκαν αγκαλιασμένοι προσπαθώντας να περάσουν στις ΗΠΑ

by Makedonia Press
1170 views

Εικόνα – σοκ: Πατέρας και κόρη πνίγηκαν αγκαλιασμένοι προσπαθώντας να περάσουν στις ΗΠΑ

Σοκάρει η εικόνα ενός πατέρα και της μικρής κόρης του οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, αγκαλιασμένοι, στο ποτάμι το οποίο προσπάθησαν να διασχίσουν για να φτάσουν στις ΗΠΑ.

Ο πατέρας και η μικρή κόρη του πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τον ποταμό Ρίο Μπράβο –Ρίο Γκράντε κατά την αμερικανική ονομασία– για να περάσουν στις ΗΠΑ από το Μεξικό, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.

Τα πτώματα τους βρέθηκαν τη Δευτέρα στα περίχωρα της Ματαμόρος, στην μεξικανική πολιτεία Ταμαουλίπας, σύμφωνα με έκθεση της μεξικανικής δικαιοσύνης στην οποία είχε πρόσβαση το AFP.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο πατέρας, η 21χρονη μητέρα και η μικρή τους κόρη είχαν φτάσει την περασμένη εβδομάδα στην Ματαμόρος αφού είχαν διασχίσει όλο το Μεξικό. Την Κυριακή το απόγευμα η οικογένεια αποφάσισε να προσπαθήσει να περάσει κολυμπώντας στην αμερικανική όχθη του ποταμού Ρίο Μπράβο, συνοδεία ενός φίλου.

Ο πατέρας πήρε στην πλάτη του το παιδί και το έβαλε μέσα στην μπλούζα του για να διασχίσουν τον ποταμό. Όμως τους παρέσυραν τα ισχυρά ρεύματα και πνίγηκαν και οι δύο μπροστά στα μάτια της νεαρής μητέρας, η οποία κατάφερε να επιστρέψει ζωντανή στην μεξικανική όχθη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις τοπικές αρχές.

 

Δείτε την φωτγραφία πραγματική «γροθιά» στο στομάχι:

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: