Βουλευτικές Εκλογές 2019 : Σήμερα σε Καλοχώρι -Σίνδο – Αγ. Αθανάσιο ο Σάββας Αναστασιάδης

by Makedonia Press
797 views

Σε κλίμα αισιοδοξίας και μεγάλη προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις του βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου, σε Γερακαρού, Νέα Μάδυτο και Σταυρό.

«… στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε «αν θα πάει η χώρα  μπροστά ή αν θα μείνει πίσω. Στις 7 Ιουλίου μιλάτε εσείς. Δίνετε την απάντηση σ΄ αυτούς που σας εξαπάτησαν. Σ΄αυτούς που σας πλήγωσαν. Είναι η μέρα που θα μας κρίνετε  όλους και εμένα προσωπικά. Το έργο μου, τη στάση μου, την συμπεριφορά μου….» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.  Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Σταυρό.

Όπως είπε ο βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Καλυβιώτης»  « Ο κ. Τσίπρας δίχασε τον λαό. Είναι ο Πρωθυπουργός που απεμπόλησε Εθνικά δίκαια και αναγνώρισε ανύπαρκτο Μακεδονικό κράτος, Μακεδονική Εθνότητα και Μακεδονική γλώσσα. Πλήγωσε και πρόσβαλε τους Έλληνες και  ειδικά τους Μακεδόνες. Και αυτό δεν πρόκειται αν του το συγχωρέσουμε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να  δεχθούμε στη ψυχή μας την κατάπτυστη συμφωνία»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του  επισήμανε πως, η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα ηγεσία με ικανότητα, σοβαρότητα, ψυχραιμία, φιλοπατρία και αποφασιστικότητα. Χρειάζεται πολιτική και κοινωνική ομοψυχία. Χρειάζεται ηγεσία που να ενώνει τους Έλληνες και όχι να τους διχάζει. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα αλλά και τους Εθνικούς κινδύνους που προκαλούνται από τις γεωπολιτικές εξελίξεις. Χρειάζεται Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα, Σάββατο  22  Ιουνίου, ο κ. Αναστασιάδης  θα επισκεφθεί το Καλοχώρι (20:00), τη Σίνδο (20:30) και τον Άγιο Αθανάσιο (21:30)

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: