Λαγκαδάς : Άνοιξαν τέσσερα μαγαζιά στο μισάωρο!

by Makedonia Press
1461 views

 Tέσσερα καταστήματα σε Λαγκαδά και Χρυσαυγή, κατάφερε να “χτυπήσει” μέσα σε  περίπου μισή ώρα ομάδα διαρρηκτών.

Οι δράστες αρχικά διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ στη Χρυσαυγή, απ’ όπου σύμφωνα με το lagadas.net, έκλεψαν φιάλες αλκοολούχων ποτών και την ταμειακή μηχανή μαζί με το συρτάρι και τα ελάχιστα κέρματα που υπήρχαν μέσα. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς ένα ακόμη μίνι μάρκετ στον Λαγκαδά, απ’ όπου πήραν ελάχιστα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Το αμέσως επόμενο κατάστημα που διέρρηξαν ήταν ένα κρεοπωλείο, αρπάζοντας τα χρήματα της ταμειακής.

Παρά το γεγονός ότι στα εν λόγω καταστήματα χτύπησε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε εγκαίρως η εταιρία security και η Αστυνομία, οι δράστες συνέχισαν να «ανοίγουν» καταστήματα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Με αυτό τον τρόπο κατάφερναν να απασχολούν τις αρχές και να μην τους αντιληφθεί κανείς, αν και οι αποστάσεις μεταξύ των δύο τελευταίων καταστημάτων είναι λιγότερο από 20 μέτρα.

Οι διαρρήκτες ολοκλήρωσαν το μπαράζ κλοπών ανοίγοντας και ένα ακόμη μίνι μάρκετ, απ’ όπου έκλεψαν τα χρήματα της ταμειακής και κατευθύνθηκαν προς την Ασσηρο.

Πληροφορίες του lagadas.net αναφέρουν πως λίγη ώρα μετά τη δράση των ληστών η Αστυνομία εντόπισε ένα κλεμμένο ΙΧ που παράτησαν οι δράστες στο δρόμο προς Ασσηρο κοντά στον χείμαρρο Μπογδάνα, εντός του οποίου βρέθηκαν κλεμμένα αλκολούχα ποτά και διάφορα ζαχαρώδη που απέσπασαν από τα καταστήματα. Επίσης, εντοπίστηκε πεταμένη και η ταμειακή μηχανή που κλάπηκε από το μάρκετ στη Χρυσαυγή, στην αυλή ενός σχολείου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαγκαδά εξετάζουν το υλικό που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και τα αποτυπώματα που άφησαν οι δράστες, ώστε να φτάσουν στον εντοπισμό τους.

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: