«Του Κουτρούλη ο Γάμος» ΜΑΎΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ

by Makedonia Press
1478 views

TOY : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Εβδομάδα εξελίξεων η ερχόμενη για την παράταξη ( ομάδα)  Τσουκνιδα- Μαυρουδη –Χατζακου Κοσκινα –Μανάκη

Ο  «επικεφαλής» ζήτησε από τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο να δηλώσουν ποιοι θα τον στηρίξουν για της επόμενες εκλογές  (Σ.Σ για να συνεχίσει το έργο του …. ! )

Φυσικά το μισό ψηφοδέλτιο θα πει ΟΧΙ  σε μια νέα συνεργασία λένε οι πληροφορίες του υπογράφοντα

Αλήθεια ΥΠΆΡΧΕΙ λόγος για να του αρνηθούν την νέα συνεργασία ;

Κάποια από αυτά σας τα παραθέτουμε παρακάτω για να μαθαίνουν την αλήθεια η δημότες Χαλκηδόνος και να θυμούνται οι πρωταγωνιστές !

Τα προβλήματα για την παράταξη ξεκίνησαν από την πρώτη εβδομάδα με την αποχώρηση του Αντιδημάρχου κ. Μ.  Λαγογιάννη ο οποίος κατήγγειλε παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες του …

Από την πρώτη εβδομάδα η παρούσα διοίκηση έδειξε της προθέσεις της

Ένας Αντιδήμαρχος  με τις «πλάτες» του «δημάρχου» να κάνει ότι θέλει και να μην λογαριάζει τίποτε και κανέναν

Τα πρώτα «σύννεφα» ήρθαν…

Στην διάρκεια είχαμε σοβαρά στελέχη επιστήμονες ( βλέπε Ι.Βλαικούδη )  που έχουν και κύρος και άποψη για τα τοπικά δρώμενα άρχισαν να αποστασιοποιούνται και να απουσιάζουν κατά διαστήματα  από διάφορα σοβαρά θέματα

Σε άλλο χρόνο είχαμε της παραιτήσεις εκλεγμένων συμβούλων από τα νομικά πρόσωπα επειδή τους «καπέλωνε» ο εν λόγο Αντιδήμαρχος  …!!!

Μία από αυτές ήταν του κ Χούλια άλλα ο ίδιος το διαψεύδει

Όταν ο «δήμαρχος» πήγε να αλλάξει τους Αντιδημάρχους εκεί έγινε χαμός… με αποτέλεσμα να μην έχει «ο δήμαρχος» το θάρρος βλέποντας την διάλυση  να αλλάξει τίποτε μόνο τον Κ. Μανάκη και αυτόν επειδή είναι στην ομάδα τον έχρισε Αντιδήμαρχο με άλλες αρμοδιότητες…!

Με μια απόφαση «μαύρη» για την τοπική αυτοδιοίκηση  ( για μένα προσωπικά) αφαίρεσε από τον εκλεγμένο πρόεδρο της Γέφυρας την προεδρία επειδή είχε άποψη για το χωριό του  και δεν δεχόταν παρεμβάσεις…!

Από έργα ;

Τα έργα σε Μεσημβρία – Αγχίαλο – Βαθύλακο  καθώς και τα έργα σε Κουφάλια  Άγιο Αθανάσιο τα προγραμμάτισαν  και τα ξεκίνησαν  σε μεγάλο βαθμό ύστερα από μεγάλες προσπάθειες οι διοικήσεις Μπελιδη – Δαικουδη και Μπικου …!

Η αποχέτευση Χαλκηδόνας και ο Βιολογικός Χαλκηδόνας – Άδεντρου ξεκίνησαν από τον Π.Τσιτουρίδη τα συνέχισαν οι κκ Π.Δαικούδης και Γ.Μπικος

Στον Άγιο Αθανάσιο μετά τη δημαρχία Αραμπατζή και κάποιες μελέτες και παρεμβάσεις  απο τον κ Γ.Μπίκο τίποτε δεν έχει γίνει…!

Αντίθετα «πήραν» το τμήμα συνοριοφυλακων και το πήγαν στον Βαθύλακο υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το Δ.Δ Άγιου Αθανασίου !

Α… Ξέχασα ! Ο  Αντιδήμαρχος γυρνούσε στα διαμερίσματα και έβαφε τα σχολεία λες και μας έκανε και χάρη η τα έβαφε με δικά του λεφτά …!

Αλήθεια ποια ήταν η δουλεία του ;

Αντιδήμαρχος οικονομικών ήταν ; η Αντιδήμαρχος «επί παντός επιστητού …;

Δικαιολογημένες  λοιπόν   οι αντιδράσεις που υπάρχουν !

Κατά καιρούς μας έστελναν μηνύματα φίλοι αναγνώστες ( υπάρχουν τα μηνύματα :  « ότι μπογιά περίσσευε την χρησιμοποιούσαν για να βάφουν πλατείες …!

Αντίθετα ο «δήμαρχος» στην αίθουσα συνεδριάσεων ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει προπαγανδιστικό υλικό και  μηχανήματα  για να τον προβάλουν ! ( Ούτε ο Μητσοτάκης να ήταν …!)

Για να έρθει στην περιοχή  το φυσικό αέριο το αίτημα είχε γίνει επί δημαρχίας  Π.  Τσιτουρίδη με τότε αρμόδιο  υφυπουργό τον κ Γ.  Σαλαγκκούδη  ( Τώρα να πάει σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης  είναι κυβερνητική επιλογή …)

Κατάργησε τα δημοσιογραφικά θεωρεία ( που σύμφωνα με τον νόμο την κ. Πετραλια ) ότι :   Τα δημοσιογραφικά θεωρεία είναι υποχρεωτικά σε όλες της αίθουσες συνεδριάσεων … « γιατί δεν του ήταν αρεστά αυτά που γράφαμε και μας αμφισβήτησε λέγοντας μας «είσαι συνταξιούχος δεν είσαι δημοσιογράφος …!»

Μας «αφαίρεσε» και την ιδιότητα ( χααχαχ το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρει 😉 που ασκώ από το 1983 ερασιτεχνικά και από το 1987 επαγγελματικά ( μέλος του ΠΣΑΤ – μέλος της Ένωσης Επαρχιακού Τύπου – Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ραδιοφώνου Τηλεόρασης- και μέλος δημοσιογράφων  blog και sait  )

Για αυτό έγινε φυσικά καταγγελία στα αρμόδια όργανα τύπου και σύντομα θα έρθει και το πρόστιμο για τον δήμο …!

Κλείνοντας αυτό το πρώτο ιστορικό οδοιπορικό  για το δήμο Χαλκηδόνος ( θα υπάρξει και συνέχεια )

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η καθημερινότητα μας και θα πρέπει η επιλογή του υποψηφίου να μην είναι ούτε κομματική ούτε συγγενική αλλά αξιοκρατική …!

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Υ.Γ.   Το άρθρο αυτό ετοιμαζόταν  πριν την κακοκαιρία στην οποία η σημερινή δημοτική αρχή με την ανυπαρξία της μας έδειξε τα “δείγματα γραφής” και το πώς αντιμετώπισε την κακοκαιρία και την μεγάλη ταλαιπωρία του  δημότη Χαλκηδόνος στην περιφέρεια και όχι μόνο …!

 «ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΎΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ» ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ !

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: