ΧΑΛΚΗΔΔΟΝΑ : Με μια ώρα καθυστέρηση θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

by Makedonia Press
1470 views

Με μια ώρα καθυστέρηση (ώρα έναρξης λειτουργίας 09.00) θα λειτουργήσουν αύριο, Τρίτη 08/01/2019, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Χαλκηδόνος, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, λόγω του ολικού παγετού.

Ειδικότερα, στις Δημοτικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Ν. Μεσήμβριας και στις Τοπικές Κοινότητες Αγχιάλου και Ξηροχωρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Δήμος Χαλκηδόνος θα σας ενημερώσει εκ νέου εάν λόγω των καιρικών συνθηκών υπάρξει κάποια μεταβολή στην παρούσα κατάσταση.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό καλείται να βρίσκεται στα σχολεία κανονικά ώστε να φροντίσει για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών και την ομαλή έναρξη των μαθημάτων, όπως επίσης και οι Διευθυντές των σχολείων καλούνται να εφαρμόσουν τις οδηγίες που τους έχουν σταλεί ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και βλάβες που θα δυσχεράνουν τη λειτουργία του σχολείου (π.χ. ύδρευση, θέρμανση).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα: 2391 330 172, 6984 638 405 (για παιδικούς σταθμούς και σχολεία Α’θμιας εκπαίδευσης).

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: