ΟΑΣΘ : Με μικροπροβλήματα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

by Makedonia Press
1180 views

Με προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή με τις παρεμβάσεις των κατά τόπους δημοτικών αρχών πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 6 Ιανουαρίου, τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ. Σύμφωνα με τον Οργανισμό, τα λεωφορεία βγήκαν κανονικά από τα αμαξοστάσια για την έναρξη της πρωινής βάρδιας και τα δρομολόγια εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές, στις οποίες η πρόσβαση, λόγω του χιονιά, είναι δύσκολη.

Σύμφωνα με τη Διευθύντρια Κίνησης του ΟΑΣΘ, Κατερίνα Σίσκου, δρομολόγια δεν εκτελούνται αυτή την ώρα στον Ακροπόταμο και το Πρόχωμα του δήμου Χαλκηδόνας καθώς και το Αγγελοχώρι του δήμου Θερμαϊκού.

Στην Επανομή του δήμου Θερμαϊκού και στον Τρίλοφο του Δήμου Θέρμης, τα δρομολόγια γίνονται με ανταπόκριση. Στα προβληματικά σημεία αναμένει λεωφορείο με αλυσίδες, το οποίο και παραλαμβάνει τους επιβάτες για να τους μεταφέρει σε πιο δύσβατα σημεία.

Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί και στον δήμο Νεάπολης- Συκεών και συγκεκριμένα, στην περιοχή των Πεύκων, αλλά και στην Καλλιθέα, στην περιοχή της Νεάπολης. «Το τοπικό δρομολόγιο των Πεύκων στην γραμμή 59 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, λόγω της κακής κατάστασης του δρόμου, ενώ πρόβλημα έχει προκύψει και με τη γραμμή 26, στην περιοχή της Νεάπολης. Μας ενημέρωσαν ότι στο σημείο πηγαίνει αλατιέρα, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι και να μπορέσει να εκτελεστεί και αυτό το δρομολόγιο» ανέφερε στο Thestival η κα Σίσκου.

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: