θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι σε Θέρμη και Μηχανιώνα

by Makedonia Press
1174 views

Μάχη για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση μετά τον χιονιά που έπληξε τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες, δίνουν τα συνεργεία των δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης.

Οι υπάλληλοι των δήμων έχουν καταφέρει να κρατήσουν τους κεντρικούς δρόμους ανοιχτούς.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, προβλήματα παρουσιάζονται μεμονωμένα σε στενά, λόγω του παγετού και σε κάποιες κατηφόρες όπου είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων. «Αυτή την στιγμή επιχειρούν δύο αλατιέρες. Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Στο Λιβάδι και την Περιστερά, όπου είναι τα πιο ορεινά χωριά αλλά και στον Άγιος Αντώνιο και στο Μονοπήγαδο είναι ανοιχτοί οι δρόμοι», σημείωσε στο thestival.gr, ο κ. Παπαδόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι «το πρωί ρίξαμε αλάτι και στις εκκλησίες». 

Σημειώνεται ότι προχθές το βράδυ είχαν μείνει χωρίς ρεύμα νοικοκυριά στο χωριό Τρίλοφος και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε χθες.

Από την άλλη όπως τόνισε στο thestival.gr, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θρασύβουλος Παζαρόπουλος, στις περιοχές της Μηχανιώνας, του Αγγελοχωρίου και της Κερασιάς, η κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους είναι καλή και προβλήματα παρουσιάζονται σε κάποια στενά. Αυτή την ώρα επιχειρούν 6 μηχανήματα τα οποία ρίχνουν θαλασσόνερο. Όπως είπε σε μία με δύο ημέρες η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.  

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όλους τους κεντρικούς δρόμους ανοιχτούς σε Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι και Κερασιά. Σε δρόμους που είναι στενοί δεν μπορούν να μπουν μηχανήματα. Επιστρατεύσαμε τρία διαβολάκια για να κρατήσουμε όλη την δημοτική ενότητα Μηχανιώνας σε καλό επίπεδο. Είναι σε έλεγχο η κατάσταση», υπογράμμισε ο κ. Παζαρόπουλος. 

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: