Λαγκαδάς : Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο την πλατεία !

by Makedonia Press
1325 views

ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΑΝΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
Οι δράσεις ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα με face painting, μπαλονοκατασκευές και φυσικά τον Άγιο Βασίλη να δίνει δώρα στα παιδιά. Μέσα από τη μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» τα παιδιά βρήκαν το κρυμμένο κλειδί με το οποίο άναψε τελικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο την πλατεία του Λαγκαδά.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Λαγκαδά “ΟΡΦΕΑΣ” και ο Ιορδάνης Αγαπητός.
Για το νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων μίλησε στα παιδιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, μεταφέροντας και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά με τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, μοίρασαν στα παιδιά τσάντες με σχολικά είδη.
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης ευχαρίστησε όλους τους συνδημότες μας για τη μεγάλη συμμετοχή τους στη σημερινή γιορτή της πόλη μας και ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία σε κάθε οικογένεια.
Ευχαρίστησε επίσης ιδιαιτέρως την Εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. και τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ, με τις χορηγίες των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις στον Λαγκαδά, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον Δήμο μας.
Εορταστικές εκδηλώσεις και αναβίωση παραδοσιακών εθίμων πραγματοποιούνται και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας.
Καλές Γιορτές!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και πλήθος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 23 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: