Δήμος Δέλτα : Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις … 2018

by Makedonia Press
1415 views

Με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου των Κοινοτήτων Διαβατών και Νέων Μαλγάρων, την Κυριακή 15/12, συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Δέλτα. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια σε συνεργασία με τον Κοινωνικό και Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Δέλτα (ΚΠΟΔΔ), απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, μικρά και μεγάλα παιδιά, ενώ έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τη λαϊκή παράδοση.

Για μία ακόμη χρονιά, οι εκδηλώσεις αυτές είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφθούμε το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη να μην του λείψει τροφή και φάρμακα αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό οι πολίτες μπορούν να φέρνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα (κατά τις ώρες της γιορτής της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε κάθε Κοινότητα) προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Δέλτα.

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι γιορτές που δημιουργούν την ανάγκη ζεστασιάς στην ψυχή του καθενός. Ας το φροντίσουμε αυτό φέρνοντας τρόφιμα και φάρμακα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος καλώντας τους κατοίκους του Δήμου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΩΝ | ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12, ΩΡΑ 18.00

Την Κυριακή 15/12 από τις 6.00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Διαβατών,  θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με συναυλία με τους CHRISTMAS BAND MELODY.

Στη γιορτή θα συμμετάσχουν η χορωδία της ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου Νέων Μαλγάρων και τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μαλγάρων.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών, ενώ θα συγκεντρώνονται τρόφιμα & φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο του Δήμου Δέλτα.

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: