Λαγκαδάς : Νέες δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου

by Makedonia Press
1152 views

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ & ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ – ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ
Στην υπηρεσία των ευάλωτων κοινωνικά συνδημοτών μας, είναι και επισήμως από σήμερα οι νέες δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου, του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαγκαδά.
Τον νέο χώρο στον οποίο συστεγάζονται οι κοινωνικές δομές εγκαινίασαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση και την υλοποίηση των νέων υπηρεσιών που θα στηρίξουν ουσιαστικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συνδημοτών μας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς παραδίδουμε στους συνδημότες μας νέες κοινωνικές δομές, πολύ σημαντικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους, την ενημέρωση τους, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους».
Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, η οποία οδήγησε στη δημιουργία του νέου αυτού χώρου.

Οι Κοινωνικές Δομές βρίσκονται στην πόλη του Λαγκαδά.
Διεύθυνση: Ματαπά 5
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394 025048

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

 

 

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: