ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ….!

by ariskot
1302 views
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί γιατί προσωπικά με τον αγώνα μου βοήθησα τους τοπικιστές να γίνουν Διοίκηση στο Δήμο μας, παίρνω την πρωτοβουλία να κοινοποιήσω μια πολιτική άποψη τώρα που είναι ακόμη σχετικά νωρίς :
Πιστεύω ότι είναι η ώρα για πρώτη φορά στις επικείμενες εκλογές, το χωριό μας η Γέφυρα να ενώσει τις δυνάμεις του και με καθολική ψήφο, μετά από μια έντιμη συμφωνία όλων υμών των Γεφυριωτών που ασχολούμαστε με τα κοινά, να στηρίξει συντεταγμένα ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Ένα Δήμαρχο που θα κινείται απέναντι από τον τυφλό τοπικισμό της σημερινής Διοίκησης, θα διακρίνεται από πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς για όλους τους δημότες και θα εγγυάται την δίκαια και ισόρροπη ανάπτυξη για όλα τα χωριά του Δήμου μας. Ένα Δήμαρχο που θα δώσει το βάρος και την αξία και στη Γέφυρα αλλά και σε όλα τα χωριά μας, ισόρροπα χωρίς να αδικείται κανείς.
Είμαι σίγουρος ότι με αυτή την επιλογή, θα δώσουμε μεγάλη δύναμη σε αυτόν τον υποψήφιο, δημιουργώντας πιθανόν τις προϋποθέσεις για ανάλογες κινήσεις, και κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για να μην μείνουν άλλα 4 χρόνια οι τοπικιστές που υποβάθμισαν τα χωριά μας.
Ευσταθιάδης Λουκάς

You may also like

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: